Festligt när lokalerna i Falun nyinvigdes

Oj, vad festligt det blev när Omtanken nyinvigde nya lokalen i Falun. Kunder, assistenter, rullstolar och andra Omtanken-vänner kom på rad till en stund med fika, umgänge, trivsel och mycket skratt.

Det var trångt, trivsamt och verkligen en toppstund med gemenskap inom ramen för Omtankens verksamhet.
Lokalen i Falun (Hälsinggårdsvägen 16 A) har funnits länge inom Omtankens verksamhet. Poängen är att lokalen genomgått en renovering och uppfräschning för att kunna erbjuda kunder, assistenter och anhöriga i trevliga aktiviteter.
Nu ska det bli ännu trevligare att komma till Hälsinggårdsvägen 16 A för att umgås, pyssla, kanske läsa ett magasin, eller ha film- och hockeykvällar. Även spontanbesök för enskilda assistansgrupper går mycket bra.

En dag i veckan
Kontoret i Borlänge finns kvar, men en nyhet i sammahanget är att även tjänstemännen kommer att tillbringa mer tid den här lokalen.
– En dag i veckan, förmodligen torsdagar, kommer det att vara en eller flera tjänstemän som förlägger sin arbetsplats till Hälsinggårdsvägen 16 A. Men samtidigt är det viktigt att kunderna känner att de kan komma och använda lokalerna när de själva vill. Vi ser till att de får tillgång till nycklar, säger Sofie Åkesson, vd på Omtanken.

 Bilder från nyinvigningen i Falun.