Nytt poddavsnitt: Bengt Skött – Dalarnas kände radioröst berättar

Avsnitt 46: Bengt Skött, från Orsa är en av Dalarnas mest kända radioröster.
Han har jobbat på Radiosporten i 36 år, men han hörs också på andra plattformar inom Sveriges Radions utbud
Det är få inom sportjournalistiken som varit med om lika mycket som Bengt Skött. Om detta berättar han i detta sommarspecial av podden Omtanken möter.

Bengt Skött förklarar tjusningen med att vara radiojournalist. Det är extra intressant inför sommarens OS i Paris, där han kommer att vara utsänd reporter. Det blir hans 16:e OS på plats.
Bengt Skött har ett stort intresse för klassisk musik, kultur och filmer. Han menar att detta intresse är en nytta för honom som radiojournalist och skapar möjlighet att ge lyssnarna en maximal upplevelse.
Han berättar också om sin resa från uppväxten i Orsa till de stora arenorna och platserna i världen. Ni får också höra om höjdpunkter i hans karriär och om de spännande profiler han mött.
Bengt Skött ger också råd till alla parasportare om hur de ska göra gör att deras idrott ska bli mer uppmärksammas i media.
Och hur går det till bakom scenen, minuten innan han och prins Carl Philip går upp på Idrottsgalans scen för att tillkännage vinnaren av Jerringpriset?
Klicka här nedan och lyssna!