Omtanken flyttar kontoret till Falun

Omtanken Assistans befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Det har lett till att i december 2022 flyttas kontoret från Borlänge till Falun. Bilden visar det nya kontoret.
Samtidigt finns planer att på sikt öppna en samlingslokal i Borlänge.

Sofie Åkesson, VD på Omtanken Assistans, berättar varför den här flytten sker just nu:
– Vi har alltid en strävan efter att utveckla och förbättra verksamheten för en bra assistans. Vårt kontor i Borlänge har blivit för litet. Vi får inte plats med. Därför blev det dags att flytta kontoret till nya lokaler.
Sofie Åkesson berättar att nya kontoret kommer att innehålla fler kontorsrum och framför allt ett konferensrum, vilket skapar bättre förutsättningar för möten med bland annat Omtankens olika assistansgrupper.
Där kommer det också att finnas möjlighet för kunder och assistenter att komma på fika och träffas.

Adressen för kontoret är Verkstadsvägen 21, 791 45 Falun.

Det kommer att vara enkelt att ta sig till kontoret med buss och bil.
– Det är viktigt att alla kan ta sig dit och känna sig välkomna. Inte bara när det gäller arbete utan ser detta som en möjlighet att besöka oss för att trivas och umgås, säger Sofie Åkesson.
Detta innebär samtidigt att Omtanken kommer att säga upp lokalen på Hälsinggårdsvägen 16 A i Falun.

Nytt i Borlänge
Men Omtanken Assistans lämnar inte Borlänge.
– På sikt kommer vi att öppna en samlingslokal i Borlänge, där det ska vara möjligt att träffas, trivas, fika och ha möten med assistansgrupperna. Vi återkommer med information om platsen för denna lokal, säger Sofie Åkesson.