Nytt poddavsnitt: Vem är hockeyspelaren Martin Karlsson?

Avsnitt 26: Vem är personen Martin Karlsson, som många känner som nummer 11 i Leksands hockeylag? Det kan vara frågan för de kunder och assistenter inom Omtanken som kommer att gå på ishockey den 19 januari och se Leksand spela mot Skellefteå.
I det här avsnittet av podden Omtanken möter berättar Martin Karlsson om sitt liv som hockeyspelare och hur det är att spela i Leksand. Han avslöjar exempelvis vad som egentligen händer i omklädningsrummet i pauserna mellan perioderna och hur dagarna ser ut för honom.
Martin Karlsson berättar också om dramatiken när sonen Alve föddes, vilket bidragit till att han har extra mycket sympati för de som har utmaningar i livet.
Anledningen till denna intervju är ett samarbete mellan Omtanken och Leksands IF som gjort det möjligt för Omtankens kunder och assistenter att köpa biljetter till ett mycket förmånligt pris till matchen Leksands–Skellefteå den 19 januari.
För flera av Omtankens besökare är det första gången de går på ishockey och då kan det vara trevligt att på detta sätt möta en spelare man kan heja lite extra på. Alltså nummer 11 i Leksand, Martin Karlsson.
KLICKA PÅ LÄNKEN HÄR NERE OCH LYSSNA!
Omtanken möter är en podd om funktionsnedsatta i samhället som ges ut av Omtanken assistans. Redaktör är Anders Hansson.